Imagen de fondo
 
Secciones
 
 
Secciones
 
Visitar galería de imágenes
Secciones
 
CARTAS SOLARES, TEORIA DE SOMBRAS Y SOLEAMIENTO

El estudio de la Teoría de Sombras supone un aspecto importante y nada despreciable de la Geometría Descriptiva que incide tanto en el diseño arquitectónico y urbanístico...

· Ver libro
· Ver lista completa
El modernisme alcoià protagonitza un fragment del programa Agrosfera
 
El modernisme alcoià protagonitza un fragment del programa Agrosfera
05. 08. 2013

 

Un equip del programa Agrosfera de Televisió Espanyola, que s'emet des de 1997 amb bons índexs d'audiència, ha estat aquesta mateixa setmana a la ciutat d'Alcoi per gravar i parlar sobre la Ruta Europea del Modernisme. Ho ha fet aprofitant un capítol que l'espai dedica al Projecte Microvinya del Celler La Muntanya de Muro, amb la vista posada sobre el turisme d'interior de les nostres comarques. El capítol s'emetrà el proper dissabte 27 de juliol i apareixerà un avanç del mateix aquest mateix dissabte, dia 20.

Agrosfera s'ocuparà del modernisme a Alcoi amb imatges i plànols d'edificis característics com la Casa del Pavo o el Círcol Industrial, donant especial rellevància a la Ruta Europea del Modernisme de la qual forma part la nostra ciutat. Durant la visita, s'ha comptat amb la col·laboració de l'historiador alcoià Gabriel Guillem, que ha estat entrevistat per l'equip televisiu sobre la pròpia història del modernisme a la ciutat i la seua importància actual.

La regidora de Turisme Maria Llopis s'ha felicitat per aquesta nova oportunitat per a "vendre turísticament la nostra ciutat en un programa d'una cadena estatal i, a més, amb la importància de ser un capítol dedicat a un projecte tan interessant i important com el Projecte Microvinya, centrant el punt de vista en el turisme d'interior". A més, la regidora ha volgut agraïr al Celler La Muntanya la seua implicació en el desenvolupament turístic de les nostres comarques.

Igualment, aquesta setmana també s'ha emés un programa a Radio 5 de 'Radio Nacional de España' tractant la nova Ruta Industrial que ha presentat recentment la Regidoria de Turisme i en conjunt sobre el modernisme de la ciutat. Durant l'entrevista s'ha fet menció als distints atractius que presenta el modernisme, ampliats recentment a més de 30 punts d'interés i a la nova Ruta Industrial amb altres 15 indrets destacats, ambdues complementàries. Les dues rutes estan disponibles per als turistes a través d'un fullet turístic editat per la Regidoria que assenyala punts d'interés, zona per prendre fotografies, dades històriques...

 

Fuente: ARAMULTIMEDIA.COM